
3/6/26 על טעם ועל מוח: למה תמיד יש מקום לקינוח? מה גורם לתחושת רעב ושובע, ואיך המוח לומד להתמודד עם "טעם נרכש"? בהרצאה טעימה ומיוחדת נכיר את המוח מזווית מעניינת: נלמד כיצד אוכל משפיע על המוח, נראה איך טעם תופס אותנו בחיי היומיום, ואיך אפשר לנצל אותו כדי להנות מהאוכל, אבל גם לשמור על הבריאות. מרצה: יואב מה טוב דר יואב מה טוב חוקר מוח מהאוניברסיטה העברית מעורב במגוון פרויקטי מחקר באקדמיה בתחומים רבים ממדעי המוח, מחקר מחלות מוח ועד בחינת ההתנהגות והקוגניציה האנושית.


